•  
 • Здравей пътниче!

  Готов ли си за пътешествието

 • Да изровим скритото в себе си съкровище!

 • Неочаквани отговори - Нови перспективи

 • Да разширим границите си

 • Нова гледна точка

  към миналото, настоящото и бъдещето

 • Промяна в живота

  реално трайно и необратимо

 • Одухотворяване и осмисляне на живота

ПРЕДСТОЯЩО! ЯНУАРИ 2019 - СРЕЩА С ТАРО, ЦВЕТЯТА НА БАХ И ИЛИАНА СМИЛЯНОВА

                                                           Бургас,  26 и 27 януари 2019 г.

 

 

 

На 26 и 27 януари 2019 в Бургас ще се срещнем, за да си поговорим за същността на Таро и Цветята на Бах - две целебни системи, които по различен начин и с различни средства ни помагат да възстановим и да поддържаме хармонията в себе си и в живота си и да откриваме верните стъпки по Пътя.

На 26 януари, събота, ще поставим във фокуса на вниманието си Таро и архетипните му огледала, в които ще се оглеждаме.

Таро е символна система, която ни предоставя ключове не толкова за разгадаване на миналото и бъдещето ни, колкото за пътуване навътре, за осъзнаване на онези дарове, които всеки от нас носи със себе си и които всеки, съзнателно или несъзнателно, се стреми да прояви – за свое и за общо благо.

Ще поговорим за структурата на Таро, за различни начини, по които можем да използваме символите на тази система като средство за хармонизиране и за намиране на верния за нас път.

Ще си изтеглим Таро карта на годината, която може да бъде важен индивидуален ориентир за всеки в годишното му пътуване през 2019. Ще си поговорим и за рождената карта Таро, която символно онагледява качеството и на времето, в което сме родени, и на самите нас.

На 27 януари, неделя, ще говорим за Цветята на Бах и за целебните възможности на тази система. Създадена от Едуард Бах през миналия век, основана на есенции от цветове на растения от висок порядък, тази целебна система по нежен начин ни подпомага да възстановим, да изцелим прекъснатата или нехармонична връзка със себе си и с другите, да открием вътрешни блокажи, които пораждат у нас гняв, страх, отчаяние, безверие, безлюбие, умора, зависимости и така ни пречат да (се) обичаме и да се радваме на живота. Ще потърсим начини за възстановяване на хармонията ни чрез трансформиране на мисловни и емоционални модели и блокажи.

Основана на принципи като Освободи себе си и Високото лекува ниското, Цветята на Бах не насочват силата ни в борба срещу „врага“, а ни помагат да открием силата зад слабостта, смелостта отвъд страха, любовта отвъд омразата и безчувствието.

И през двата дни ще задаваме въпроси и ще търсим собствените си отговори. За да можем да се освободим от нагласи, убеждения и представи, които се разминават с вътрешната ни истина и ни отдалечават от същността ни. За да си дадем възможност да си припомним ценно знание, което всеки от нас носи със себе си, да се доближим до центъра си и да хармонизираме и себе си, и онова, до което се докосваме.

Събота: 10.00 – 17.00 с един час обедна почивка

Неделя: 10.00 – 14.30.

Място на провеждане: Бургас, ул. „Иван Вазов“ 57, ет.2 - Студио „Идзин“

Цена: За участие в събота 90 лв.

В неделя - 70 лв.

При участие в събота и неделя: 140 лв.

 

За водещата: Илиана Смилянова е родена на 1 август 1965 г. в Дупница.

Завършва българска филология в СУ "Св. Климент Охридски". Работи като преподавател по литература до 1996 г., след което учи психотерапия.

С изучаване и изследване на философията на таро и на връзките на тази система с митология, нумерология, цветята на Бах и други се занимава от 2000 г. Посещавала е семинари на Хайо Банцхаф, Херман Хайндл, Рейчъл Полак, Лило Шварц, Маргарете Петерсен и други.

Дипломиран консултант по терапия с цветята на Бах в школата на Мехтхилд Шефер в Австрия.

Представител на AGM-Urania, един от най-големите производители на таро карти.

Автор на статии в различни медии и на книгата "Таро. Попитай сам себе си".

Извършва консултации с таро и цветята на Бах, провежда курсове и семинари. Живее в София.

Записване за участие на тел. 0884 022990, Мариана Вълчева.

Изисква се предварително заплащане на стойността на желания курс.

Краен срок за записване: 21.01.2019г.

Очакваме ви!

 

 

 

 

Читать электронный журнал Космополитен, Бурда и другие.
Studio Idzin

Студио "ИДЗИН"

ул. "Иван Вазов" 57, ет. 2
гр. Бургас, България

За контакти

Phone: 0884 022 990
Email: mariana_5kova@abv.bg